Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

15 Μάρτ
2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Πειραματική Εφαρμογή σε υδατοκαλλιέργεια στο πλαίσιο του PHAROS4MPAs-INTERREG MED

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του ευρωπαϊκού έργου PHAROS4MPAs που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG MED 2014-2020 στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Βορείου Αιγαίου.

Διαβάστε περισσότερα
04 Μάρτ
2019

Άσκηση επί χάρτου Πράξης ΑΙΓΙΣ - Βίντεο χαιρετισμών

Βίντεο από την εναρκτήρια ομιλία της Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Καλογήρου, του χαιρετισμού του καθηγητή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου κ. Λέκκα καθώς και του καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Ζούρου, στο πλαίσιο της Άσκησης ΑΙΓΙΣ, την Παρασκευή 1 Μαρτίου, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Μυτιλήνη (πηγή: stonisi.gr).

Διαβάστε περισσότερα
01 Μάρτ
2019

Άσκηση επί χάρτου στο πλαίσιο της πράξης ΑΙΓΙΣ – INTERREG ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ 2014-2020

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2019, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Μυτιλήνη, η προγραμματισμένη Άσκηση Επί Χάρτου, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΑΙΓΙΣ- Ανάπτυξη Διασυνοριακού Ολοκληρωμένου Καινοτόμου Ευφυούς Συστήματος Διαχείρισης Πόρων, Λήψης Αποφάσεων και Εκπαίδευσης στην Αντιμετώπιση Φυσικών και Τεχνολογικών Καταστροφών και Ανθρωπογενών και Κοινωνικών Κρίσεων», που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ελλάδα –Κύπρος 2014-2020.

Διαβάστε περισσότερα